Scholl Gel Activ Everyday Extrem Hakken

SC9271
Bestel
  • Beschrijving

De nieuwe Scholl GelActiv-binnenzolen zorgen voor schokdemping wanneer uw voeten de grond raken en langdurige ondersteuning bieden. Ze kunnen individueel worden gesneden om in alle schoenmaten te passen.

De vingers blijven uitgestrekt en vallen dankzij een uitzonderlijke grip aan de onderkant niet weg. De inlegzolen kunnen ook worden schoongemaakt en opnieuw worden gebruikt: veeg ze gewoon schoon met een doek gedrenkt in een sopje warm water.

De exclusieve en innovatieve Gel Activ-technologie bestaat uit twee gels die schokken doeltreffend absorberen en het gevoel van druk op de voeten verminderen: de stijvere gel ondersteunt de voetboog en de hielen, terwijl de zachtere gel een optimale schokabsorptie garandeert .

Hoe te gebruiken

Verwijder de plastic achterkant, controleer het merkteken dat de linker en rechter zool aangeeft, steek de inlegzolen in de schoen met de kleefzijde naar beneden en plaats het verhoogde gedeelte op de achterkant van de schoen. Vervang na 6 maanden wanneer ze tekenen van slijtage vertonen.

!