gratis verzenden

Bezorgen

voor 12:00 uur besteld: volgende werkdag in huis , Verzorgmarket.nl is de enige drogisterij die echt supersnel levert. Producten die op voorraad zijn worden na bestelling en betaling voor 12:00 uur de volgende werkdag geleverd. Er is geen drogisterij in Nederland met een vergelijkbaar assortiment, Wij versturen uw pakket nadat de betaling is ontvangen. De snelheid van uw verzending hangt dus ook af van de wijze waarop u betaalt -hier vindt u informatie over de lever snelheid bij verschillende betaal methoden.

Betaalwijze Verzenden ,

= iDEAL-betaling Op een werkdag voor 12:00 uur besteld, volgende werkdag in huis.

=Pay pal Op een werkdag voor 12:00 uur besteld, volgende werkdag in huis.

= Overschrijving Afhankelijk van uw bank tussen de 2 en 4 werkdagen in huis

Handtekening Voor Ontvangst :

Verzendingen worden verstuurd met handtekening voor ontvangst door Postnl . Dat betekent dat alleen de afzender het pakket in ontvangst mag nemen. Zo weet u zeker dat het pakket door de juiste persoon wordt ontvangen.

STANDARD- EIGENRISICO

Wij Verzenden je bestellingen in een pakket of brievenbuspakket-enveloppe ,Dit is afhankelijk van de omvang van je bestelling , Wanneer je pakket wordt verzonden , ontvang je een E-mail met de track & tracé . vanaf dat moment kan je het pakket volgen .

WANNEER KAN IK MIJN BESTELLING VERWACHTEN ?

Hieronder vindt u een overzicht van de dagen waarop u uw bestelling kunt ontvangen . De hieronder genoemde bezorg dagen zijn indicatief en zijn alleen van toepassing op bestellingen waarvan de producten voorradig zijn en waarvan wij de betaling hebben ontvangen .

Besteld Op > Maandag -Dinsdag -Woensdag -Donderdag –Vrijdag –Zaterdag -Zondag

Bezorgd Op > Dinsdag –woensdag –Donderdag –Vrijdag –Zaterdag –Dinsdag - Dinsdag

POSTNL zorgt voor de verdere afhandeling van uw bestelling .

Het kan natuurlijk geburen dat in dit proces wat mis gaat . Hiervoor hebben wij de volgende helpteksten gemaakt zodat u snel en overzichtelijk kunt zien wat u kunt zien wat u kunt doen wanner iets niet naar wens is .

Ook vindt u hier onderwerpen zoals levertijd , bezorgkosten e.d.

TRACEER UW BESTELLING (TRACK & TRACE )

Nadat wij uw product hebben verstuurd , versturen wij eveneens een track & trace code .met deze track & trace code kunt u het verloop van uw bestelling volgen . zo weet u precies waar uw pakket zich bevindt en wanneer deze ongeveer is te verwachten . deze track & trace code ontvangt u als een link in een E-mail bericht. Door hier op te drukken komt u automatisch terecht op de pagina van POSTNL waar de bestelling gevolgd kan worden . heeft u uw pakket code bij de hand , dan kunt u deze hier HTTPS://MIJNPAKKET.POSTNL.NL/INBOX invullen .

WAT MOET IK DOEN ALS DE BESTELLING NIET VOLLEDIG IS AANGEKOMEN?

Neem contact op met ons . Dit kan op twee manieren ,

-BELLEN NAAR: 0655913553

-E-MAILEN NAAR: KLANTENSERVICE@VERZORGMARKET.NL

KAN IK OOK OP MIJN WERK LATEN BEZORGEN?

Dat kan , Dit doet u door op onze kassa pagina met vinkje aan –Levering op een ander adres –en bezorg adres in te vullen . bij het bezorg adres vult u dan het adres van uw werk in , vergeet daarbij niet uwe naam in te vullen zodat ze op uw werk ook weten voor wie het pakketje is ,

WAT ZIJN DE BEZORGKOSTEN?

NEDERLAND AANGETEKENDE POST

Verzendingen worden verstuurd met handtekening voor ontvangst door POSTNL . Dat betekent dat alleen de ontvanger het pakket in ontvangst mag nemen . zo weet u zeker dat het pakket door de juiste persoon wordt ontvangen . op dit moment prijs van aangetekende post van 0 tot 10 kilo is 8,60 € . klanten betalen 5,99 € en de rest betalen wij , voor bestelling boven 60€ reken wij geen verzend kosten .

NEDERLAND STANDAARD EIGENRISICODRAGER POST

Wij verzenden je bestelling in een pakket of brievenbuspakket – enveloppe .dit is afhankelijk van de omvang van je bestelling , Alleen pakketten worden voorzien van een track & trace code ,wanneer je pakket word verzonden ,ontvang u een E-mail met de track & trac code .Vanaf dat moment kunt u het pakket volgen .

BOVENDIEN HET ORDERBEDRAG VAN BELANG.

 bovendien het orderbedrag van belang.

NEDERLAND Standard

eigenrisico

4,99 € -VANAF € 60 GRATIS

NEDERLAND Aangetekende post

5,99 € -vanaf € 60 gratis

Belgium - duitsland

9,99€


Kan ik mijn pakketje ook ergens afhalen?
Helaas niet , wij hebben geen afhaal adres meer .