Over ons

Verzorgmarket is opgericht in 2009 als webdrogisterij met een klein assortiment met verzorgingsproducten ons bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een drogisterij met een zeer divers en breed assortiment. Meer dan 15,000 A merk artikelen zijn leverbaar variërend van verzorgingsproducten, parfums enz. Voor meer informatie, stuur ons een bericht via  info@verzorgmarket.nl

Onze missie is om een professionele en vertrouwde partner voor onze klant te zijn. De Verzorgmarket.nl is een online shop waar u goedkope make-up-, kortingscosmetica en verzorgingsproducten kunt kopen. We hebben een breed assortiment van topkwaliteit en dit alles tegen ongelooflijk lage prijzen. Kies uit bekende merken zoals Max Factor, L'Oreal, Maybellin , Bourjois , ORAL-B ,Olaz ,Rimmel , Gillette ,Nivea ,Dove. We richten ons elke dag op de ontwikkeling en verbetering van niet alleen ons aanbod, maar ook onze kwaliteitsdienst. In samenwerking met onze klanten streven wij naar de uitvoering van drie basisprincipes: eerlijkheid, respect en vertrouwen.

Bij verzorgmarket vindt u ook uitlopende en moeilijk te vinden items. Al onze producten zijn nieuw, 100% echt en gegarandeerd authentiek omdat we alleen bij gerenommeerde leveranciers kopen.


Wij staan met ons Mobile winkel door de weeks op Amsterdam markt.

Dinsdag        van 09:00 uur tot 16:00 uur op Buikslotermeerplein in Amsterdam noord

Donderdag   van 09:00 uur tot 16:00 uur op Buikslotermeerplein in Amsterdam noord

Vrijdag           van 09:00 uur tot 16:00 uur op Buikslotermeerplein in Amsterdam noord

Zaterdag       van 09:00 uur tot 16:00 uur op Buikslotermeerplein in Amsterdam noord