Scholl sos Wratten voeten en handen 80 ml

Scholl
SC11093
Bestel
  • Beschrijving

vervaldatum 28-12-2020 -- expiry date 28-12-2020


SOS Wratten handen en voeten is een behandeling ontwikkeld door het merk Scholl. Het verwijdert snel wratten die op de vingers, handruggen en de voetboog kunnen verschijnen. Wratten treffen meer dan een kwart van de bevolking en komen vooral voor bij kinderen. Goedaardig en niet erg besmettelijk, ze kunnen echter complexen genereren.

De Scholl SOS Verrues-behandeling helpt bij het overwinnen van gewone wratten, die een hobbelig, dik en ruw uiterlijk hebben, evenals platte wratten, die kleiner en gladder zijn. Het is geïnspireerd op cryotherapie, een veelgebruikte methode om wratten te verwijderen waarbij ze worden ingevroren om ze te laten verdwijnen. De kit die door Scholl wordt aangeboden, bevat een aerosol met het verkoelende product en wegwerp-applicatorpads die een paar seconden op de wrat kunnen worden geplaatst.

Deze wrattenbehandeling kan door het hele gezin worden gebruikt, ook kinderen vanaf 4 jaar. Tien tot vijftien dagen na het aanbrengen op de wrat valt de wrat spontaan los en de huid bouwt zichzelf weer op. Het wordt weer soepel en glad, zonder ruwheid.

Het merk Scholl is gespecialiseerd in producten die bedoeld zijn voor de gezondheid en het welzijn van de voeten. Het biedt met name behandelingen die gericht zijn op het elimineren van likdoorns, eeltplekken en blaren, evenals oplossingen om droge huid, zweten en pathologieën zoals hallux valgus te bestrijden.

Verpakking: De doos bevat 1 spuitbus van 80 ml en 16 applicatorpads

Een enkele toepassing van de Scholl SOS Hand- en Voetwrattenbehandeling is meestal voldoende om een ​​wrat te verwijderen. Voor hardnekkige wratten kunnen echter meerdere toepassingen nodig zijn. Gebruik het product in ieder geval nooit meer dan vier keer op dezelfde wrat. Steek het applicatorkussen in de witte dop door de staaf stevig in de grote inkeping aan de rand te steken. Plaats de spuitbus op een beschermd en stevig oppervlak. Plaats de dop op de spuitbus zodat de applicatorschacht in de transparante huls aan de zijkant blijft. Houd de spuitbus rechtop en druk gedurende 5 seconden stevig op de dop zonder het doorzichtige omhulsel aan te raken. Verwijder de dop en laat de applicator op zijn plaats. Houd de applicator 15 seconden ondersteboven en plaats deze vervolgens in het midden van de te behandelen wrat, met de voorkant naar boven. Houd de applicator minimaal 30 seconden vast zonder verder te gaan dan 40 seconden. Gooi de applicator na gebruik weg. Na de behandeling kan er een blaar ontstaan ​​voordat de wrat verdwijnt.

Voorzorgsmaatregelen voor gebruik:

Niet geschikt voor mensen met diabetes en / of met veneuze doorbloedingsstoornissen.

Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Alleen gebruiken met de meegeleverde applicators.

Houd de spuitbus uit de buurt van uw gezicht, gezonde lichaamsdelen of kleding.

Laat geen vloeistof op de huid lopen.