Joico Hair Shake Finishing Texturizer Spray 150ml

JO9745
Bestel
  • Beschrijving

Je zult weten dat het radicaal anders is wanneer je de fles schudt. Dat is wanneer de roestvrijstalen bal die we erin hebben gestoken (denkt genie van verfblik) zijn magie begint te werken, waardoor onze buitengewone nieuwe vloeistof-tot-poeder structuurverbeteraar verandert in een micro-fijne nevel die het haar versterkt met de meest aanraakbare, fluweelachtige, mega-volumeafwerking. Bespuit het, laag het, speel ermee ... en krijg een dosis schadebescherming in één enkele opname.

Perfecte keuze voor: elk haartype, textuur of kleur, maar vooral schitterend op strengen die een textuurboost nodig hebben of sommigen, zullen we zeggen, "olieopname".

Hier is hoe: Met een raakpunt van het mondstuk en een paar bewegingen over je haar, levert de flash-dry formule weelderige textuur, grip, lift en dikte ... zonder een enkele streng te verzwaren. Gebruik het na een föhn voor extra volume; of pak het op dag twee voor een directe oomph.

Het geheim van binnen: de perfecte mix van poeder en vloeistof creëert een bijna onzichtbare mist die krachtige ingrediënten levert: Joico's Bio-Advanced Peptide Complex, exclusief ontworpen om te helpen repareren en beschermen tegen toekomstige schade.

!