LOreal Paris Age Perfect intensief voedend serum 30ml

LO9569
Bestel
  • Beschrijving

Het Age Perfect Intensief Voedende Serum bevat een extra hoge concentratie actieve, voedende ingrediënten en is daarom een extra oppepper voor de droge tot zeer droge huid. Het serum versterkt de werking van dagcrème en nachtcrème en helpt de huid te herstellen. De huid wordt gevoed en versterkt. Het product is speciaal ontwikkeld voor de rijpere en droge huid en is daarom geschikt voor vrouwen boven de 55 jaar.

HET RESULTAAT

• Direct: de huid is weer intensief gehydrateerd en gevoed.

• Dag na dag: de huid is steviger, veerkrachtiger en voelt soepeler aan.

HET GEBRUIK

‘s Ochtends en/of ‘s avonds aanbrengen, vóór het aanbrengen van de Intensief Voedende dagcrème of nachtcrème. Enkele druppels met ronddraaiende beweging op gezicht en hals inmasseren.

DE HUIDVERZORGINGSROUTINE

De Age Perfect Intensief Voedend Huidverzorgingsroutine:

Stap 1: Breng het Age Perfect Intensief Voedend Serum aan op een gereinigde huid. Het serum heeft een extra hoge concentratie aan actieve ingrediënten die ervoor zorgt dat je huid een extra oppepper krijgt en dat je dagcrème en nachtcrème nog beter kunnen intrekken.

Stap 2: Breng ’s ochtends de Age Perfect Intensief Voedend Dagcrème aan. De dagcrème voedt de huid intensief en beschermt de huid gedurende de dag tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Stap 3: Breng ’s avonds de Age Perfect Intensief Voedend Nachtcrème aan. De nachtcrème voedt de huid intensief en ondersteunt het natuurlijk herstel van de huid gedurende de nacht.

Stap 4: Breng een kleine hoeveelheid van de Age Perfect Intensief Voedend Miracle Balm aan op de extra droge huidzones van je gezicht en je lichaam. Zo pak je de plekken die extra verzorging nodig hebben gericht aan.

!