Garnier Ultra Doux Arganolie en Cranberry Conditioner 200ml

GA9315
Bestel
  • Beschrijving

Gekleurd haar of meches

Deze crèmespoeling is een echte voedings- en beschermingskuur voor gekleurd haar of mèches. De shampoo combineert voedende en beschermende arganolie en cranberry, bekend om zijn anti-oxidant effect in een romige en lichte crème die onmiddellijk in het haar smelt. Bevat geen parabenen.

Extreme zachtheid vanuit het hart van planten

Cranberry bevat verschillende flavonoïden, krachtige antioxidanten die de effecten van vrije radicalen helpen neutraliseren. Het is ook erg rijk aan vitamine C. In de haarvezel zijn vrije radicalen verantwoordelijk voor schade die het haar verzwakt en de structuur verandert. Door de haarvezel te beschermen, behoudt Cranberry-extract de schoonheid van het haar en de glans van de kleur. Al millennia wordt Arganolie, gewonnen uit de vrucht van de Argan-boom, gebruikt door mediterrane vrouwen voor de verzorging van de huid en de schoonheid van het haar. Deze honingkleurige olie doordrenkt met essentiële vetzuren en vitamine E staat bekend om zijn voedende, regenererende en herstellende eigenschappen. Arganolie is ideaal voor het voeden en beschermen van gekleurd haar en mèches.

1) Neem een ​​noot van conditioner in handen.

2) Breng het product aan op gewassen en gespoeld haar.

3) Verdeel het product over het hele haar, van de punten tot de wortels.

4) Besteed extra aandacht aan de punten voor een betere ontvlechting.

5) Spoel overvloedig af tot je haar '' knettert '' op je vingers. In geval van contact met de ogen, onmiddellijk spoelen. Resultaat: het haar wordt intens gevoed en grondig hersteld. Het haar is onweerstaanbaar zacht en de kleur blijft lang mooi.

!