Nivea Serum Good-Bye Cellulite 75ml

NI9305
Bestel
  • Beschrijving

Vermindert de zichtbaarheid van cellulitis binnen 10 dagen en versterkt de huid: NIVEA Q10plus Good-Bye Cellulite Serum.

- Vermindert de zichtbaarheid van cellulitis binnen 10 dagen

- Vestigt je huid

Het NIVEA Q10plus Good-Bye Cellulite Serum vermindert de zichtbaarheid van cellulitis binnen 10 dagen en versterkt de huid. L-Carnitine stimuleert de omzetting van vet in energie *. Bovendien vermindert het natuurlijke lotusextract de ontwikkeling van nieuwe vetcellen *.

Q10 is misschien bekend voor u, maar wat doet het precies? Q10 is in het kort een eigen co-enzym dat de energieproductie in de cellen stimuleert. Naarmate u ouder wordt, neemt de hoeveelheid Q10 af in de huid. Dit betekent dat de huidcellen minder worden beschermd en minder energie krijgen om zichzelf te vernieuwen. De huid veroudert, verzwakt en krijgt rimpels. Geen ramp, maar fijn om te weten dat NIVEA de hoeveelheid Q10 in je huid aanvult. De huid wordt gladder, steviger en straalt die jeugdige energie opnieuw uit. Denk je dat het gek is dat NIVEA dit ingrediënt gebruikt in haar gezichts- en lichaamsproducten!

!