Springfield Eye Q Liquid 200ml

SP8834
Bestel
  • Beschrijving
Essentiële vetzuren, zoals omega 3 en omega 6, zijn onmisbaar voor een goede gezondheid. Ze spelen een rol in bijna elke cel van uw lichaam. Omdat uw lichaam geen essentiële vetzuren kan aanmaken, moeten ze via het dieet worden opgenomen. Vette vis is een uitstekende bron van omega-3 vetzuren. Hoewel de overheid adviseert om minstens twee keer per week vis te eten, waarvan een keer een deel van de vette vis, eten de meeste mensen niet genoeg vis.

Eye Q is een speciale mix van hoogwaardige visolie (met de omega 3 vetzuren EPA en DHA) en pure teunisbloemolie (met GLA en andere omega-6-vetzuren). Eye Q biedt op een eenvoudige en praktische manier een gebalanceerde inname van omega-3 en omega-6-vetzuren.

Alleen hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten worden gebruikt voor de productie van Eye Q. De olie is afkomstig van duurzame bronnen voor vette vis, zoals sardines, die bekend staan ​​om hun van nature hogere EPA-concentraties. Na een speciaal zuiveringsproces worden de oliën onderworpen aan onafhankelijke tests om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de strenge zuiverheidseisen van de WHO en de EU.

Eye Q bevat de belangrijke vetzuren EPA, DHA & GLA in een goede verhouding. Eye Q is speciaal vanwege de hoge EPA in relatie tot DHA. De verhouding van de vetzuren EPA: DHA: GLA is 9: 3: 1.

Brochure
Dit product is een voedingssupplement. Een gevarieerd, uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding.
!