Voltaren Emulgel 1,16 -60 g

Voltaren
VO8575
8713177004819
Bestel
  • Beschrijving
Samenstelling en werking.Voltaren Emulgel 1,16% wordt gebruikt voor lokale verlichting van milde tot matige gewrichtspijn van knie of fingers.Voltaren Emulgel bevat diclofenac diethylammonium. Dit stof werkt zowel pijnstillend als ontstekingsremmend. Bovendien is Voltaren Emulgel makkelijk te smeerbaar, wordt snel opgenomen en dringt diep door tot in de kern van de pijn.Voor wie is het product bedoeld?Voltaren Emulgel is speciaal voor het inwrijven in de huid. Voltaren Emulgel wordt gebruikt voor de lokale verlichting van milde tot matige gewrichtspijn, veroorzaakt door verergering van artrose van de knie of fingers. De pijnverlichting van Voltaren Emulgel bouwt geleidelijk op tijdens de eerste week van de behandeling.
Bij zwangerschap van borstvoeding wordt geadviseerd om altijd een arts of apotheker te raadplegen.

Lees voor gebruik de bijsluiter. Hier is de volledige informatie over dit product terug te vinden.

Wat zijn de belangrijkste bijwerkingen?


De meest voorkomende bijwerkingen zijn huid- en onderhuidaandoeningen. Bij het gebruik van Voltaren Emulgel kan een bijwerking ontstaan ​​in de vorm van een huidontsteking als gevolg van contact met de irritante stoffen of stoffen waarvoor overgevoeligheid bestaat. Verder kunnen huidvlekken of rood en gevoelig worden van de huid ook optreden.

Lees voor gebruik de bijsluiter. Hier is de volledige informatie over dit product terug te vinden.

Eventuele wisselwerkingen / interacties.

Lees voor gebruik de bijsluiter. Hier is de volledige informatie over dit product terug te vinden.

Verschil met andere producten hetzelfde werkzame stof.


Voltaren Emulgel heeft een unieke samenstelling, dringt diep door in de huid en concentreert de pijnstillende en ontstekingsremmende kracht precies daar waar het nodig is. Voltaren Emulgel is gemakkelijk aan te brengen en wordt goed opgenomen in de huid. Bovendien heeft deze gel een verfrissend en verzachtend effect op de huid. Voltaren Emulgel is een speciaal ontwikkelde basis die de eigenschappen van een emulsie (zoals een crème) en een gel combineert. Door deze unieke samenstelling dringt Voltaren Emulgel door de lipofiele (vet-) en hydrofiele (water) laag van de huid heen. De Emulgel zorgt ervoor dat het werkzame bestanddeel (diclofenac) in Voltaren Emulgel snel in de huid dringt en de onderliggende, pijnlijke gewrichten bereiken.

Advisering van het product.

De speciale formule van Voltaren Emulgel dringt door tot de kern van de pijn.
De driehoekige dop van de 150 gram Voltaren Emulgel buis is speciaal ontwikkeld voor mensen met gewrichtspijnen / of artrose. De dop vergemakkelijkt het openen en sluiten van de buis.