Veet sensitive precision beauty styler and Hair Trimmer

VE8271
Bestel
  • Beschrijving
De Veet Sensitive Precision Trimmer is het eerste apparaat van Veet dat speciaal ontwikkeld is voor het zacht scheren en precies stylen van de gevoelige lichaamszones. Je kunt er zacht mee scheren omdat de scheerbladen niet op de huid komen, zodat je geen risico loopt op snijwondjes. Daarnaast is de trimmer zeer precies door de speciale accessoires die worden meegeleverd.De trimmer is bovendien ideaal om gevoelige zones snel bij te werken, altijd en overal. Afspoelbaar met water. Twee jaar garantie op het appraat en de scheerbladen, gaat in bij de aankoop.

Kenmerken
- Ideaal voor gezicht, bikinilijn en oksels
- Snel en zacht: geen gevaar voor snijwondjes
- Zeer precies door de meegeleverde accessoires
- Overal mee naar toe te nemen (in het beautyzakje)

Hoe maak ik het appraat schoon?
Bij het apparaat wordt een schoonmaakborsteltje geleverd om de scheerbladen te reinigen. Zowel de tops voor de bikinilijn als het gezicht kunnen worden gereinigd door deze met water af te spoelen en daarna af te drogen. Het apparaat zelf mag niet met water worden afgespoeld.

Mag ik de trimmer onder de douche gebruiken?
Nee, alleen de tops voor het trimmen mogen met water worden afgespoeld. Het apparaat zelf mag niet worden afgespoeld en mag niet in contact komen met water. Gebruik het dus niet onder de douche of in bad.
!