Aunt Jackies Curl La La Defining Curl Custard 15oz-426g

AU7439
Bestel
  • Beschrijving
Aunt Jackie's Curl La La Custard: Kiss frizzy, moeilijk te temmen haar vaarwel. De mega-vocht humectanten in Curl La La geven langdurige bounce te krullen, en glans en definitie tot spiralen en spoelen. Bepaal uw handtekening look door het toevoegen van een beetje of veel. Wat uw stijl, rest verzekeren dat het zal worden goed gehydrateerd en voelt zacht aan, zonder aankoeken of schilferen. Gebruik het zo vaak als nodig is op nat of droog haar.

Gebruik:
Voor Scrunchy, strakke krullen, gelden royaal op nat of droog haar en gebruik een diffuser tijdens het kneden stijl op zijn plaats, of waardoor aan de lucht drogen. Voor langwerpige, veerkrachtige krullen of spiralen, van toepassing op nat of droog haar, zachtjes rekken krullen met je vingers als je stijl, met behulp van een diffuser, hooded droger of waardoor aan de lucht drogen.

Voor Coils, Braid-Outs en Twists, breng een kleine hoeveelheid aan op delen van nat of droog haar, roller / staaf set, vlechten of elke sectie. Zitten onder een hooded droger of volledig laten drogen aan de lucht, dan is elke sectie, vinger styling los op zijn plaats. Houd het haar schoon en gezond door het wassen, als dat nodig is, met OH zo schoon! Hydraterende en verzachtende shampoo.

Ingredienten:
Aqua (Water), propyleenglycol, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Fruit, PEG-150 Distearate, Cetyl Alcohol, Glycine Soja (Soja) Olie, Glycerine, Parfum (Fragrance), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, PPG-1 Trideceth -6, Cyclopentasiloxane, fenyltrimethicon, lanolineolie, Polyquaternium-37, Propyleen Glycol / dicapraat, Acrylamidopropyltrimonium Chloride / acrylamidecopolymeer, glycerylstearaat, PEG-100 stearaat, stearalkoniumchloride, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, gehydrogeneerde plantaardige olie, d-limoneen, hexylkaneelaldehyde, Linalool, amylkaneelaldehyde, Lilial, benzylalcohol, Citronellol, hydroxycitronellal, kaneelalcohol, 5-chloor-2-methyl-4-isothiazolin-3-on, 2-methyl-4-isothiazolin- 3-on, CI 17200 (rood 33), CI 19140