Always Xtra Protect plus Normal 44 st

AL7205
Bestel
  • Beschrijving
Altijd Dailies inlegkruisjes zijn ontworpen om dagelijks vocht en zweet absorberen om u en uw ondergoed te houden gevoel prachtig fris en schoon de hele dag lang. U kunt ze gebruiken wanneer u wilt een beetje frisser voelen, of meer beschermd, bijvoorbeeld wanneer u een lange drukke dag, als je op reis bent, het nemen van zachte oefening of gewoon wanneer je een beetje vertrouwen boost zin! Ze kunnen ook worden gebruikt als menstruatie backup of spotten.
Altijd Dagbladen inlegkruisjes met ActiPearls ™ zijn geweldig voor die dagen u zwaardere behoeften. Hun unieke gepatenteerde technologie maakt ze meer absorberend en zorgt ervoor dat ze geurtjes te neutraliseren in seconden, in plaats van alleen te maskeren. Ze vangen, onderdrukken en te neutraliseren geuren - zodat u meer dan versheid gevoel - pure frisheid. In de Long Plus size, zijn ze een langer en groter dan de Grote of Normaal maten, om de extra bescherming die u nodig hebt.
Altijd Dagbladen inlegkruisjes heeft een groot scala van inlegkruisjes, zodat u kunt kiezen wat het beste bij je past. Van minder dan 1 mm dun, de normale lengte en dikte voor elke dag comfort en bescherming, meer absorberend geur neutraliserende inlegkruisjes die komen in verschillende maten, voor inlegkruisjes die individueel zijn verpakt, zodat u ze kunt pop in je handtas. Check out de Always Dagbladen inlegkruisjes assortiment voor dagelijkse bescherming en ook stootkussens altijd voor bescherming tijdens je menstruatie.
Kenmerken en voordelen
Met de geur neutraliseren ActiPearls ™
Neutraliseert geurtjes in seconden
Side beschermingsgebieden om u schoon te houden
Absorberende kern om u droog te houden
2 in 1 bovenlaag met een absorberende laag en een zachte sluier op top
Ademend - te laten uw huid ademen
Optimale hold naar uw inlegkruisje zijn plaats te houden
Dermatologisch getest