Oral-B Genius 8000 Elektrische Tandenborstel Bluetootht

BR7188
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
Met de nieuwe Oral-B GENIUS 8000 Cross Action heeft Oral-B bij uitstek de meest spectaculaire tandenborstel op de markt gebracht. Dit nieuwe staaltje techniek maakt gebruik van een geïntegreerde sensor die het poetsen real-time begeleidt. Tijdens het poetsen met de Oral-B Genius laat de Oral-B App zien welk gedeelte van uw gebit al dan niet voldoende is gepoetst.

Op de tandenborstel verschijnen vijf standen die voor verschillende soorten reiniging te gebruiken zijn:

Daily Clean: voor dagelijkse reiniging
Gum Care: massage van het tandvlees
Sensitive: voor gevoelige tanden
Whitening: voor wittere tanden
Pro-Clean Mode: extra grondige reiniging

De verpakking van de GENIUS 8000 White bevat de volgende Inhoud:

1 Oral B GENIUS 8000 White Bluetooth elektrische tandenborstel
1 x Luxe reisetui – met ruimte voor 2 opzetborstels
1 x SmartPhone houder
1 x Cross Action opzetborstel
1 x 3D-White opzetborstel - voor witte tanden
1 x Sensitive opzetborstel - voor gevoelige tanden
1 Smartplug oplader met opbergsysteem voor 4 opzetborstels. U kunt de lader van het system losmaken. Handig wanneer u bijvoorbeeld op reis gaat.
Handleiding
De Oral-B GENIUS 8000 Cross Action is uitgerust met de volgende nieuwe features:

Positie-detectie technologie: tandenborstel herkent m.b.v. sensoren gedeeltes in de mond en stuurt aan op betere poetsprestaties
Drievoudige poetsdruksensor: visuele rode lichtsensor, snelheidsvertraging en de pulsaties stoppen direct om het tandvlees niet te beschadigen
NIEUW: Bluetooth 4.1-technologie stimuleert poetsverbeteringen
Smart ring: personaliseer uw tandenborstel met een eigen kleur via de LED-lichtring
Omschrijving

De elektrische tandenborstel is zo slim dat deze gebruik maakt van de camera van uw SmartPhone om te zien of u wel goed poetst. U bevestigt uw telefoon aan de spiegel in de badkamer en start de Oral-B App. Met de ingebouwde sensoren ziet u precies welke kwadranten nog niet genoeg zijn gepoetst en of u te hard drukt. Er zit zelfs een Smart Ring in de GENIUS van Oral-B verwerkt. Hiermee kunt u de kleur van de tandenborstel veranderen. Zo kunt u de borstel gemakkelijk personaliseren.

Onderzoek van Oral-B toont aan dat 80% van de mensen te weinig tijd besteedt aan het poetsen van minimaal één zone in de mond. Maar liefst 60 procent van de mensen poetst zelfs helemaal niet achter hun kiezen, of besteden er te weinig tijd aan. Samen met de Oral-B App 4.1 volgt de positiedetectie technologie de positie van de borstel en laat u zien hoe u elke zone in de mond het beste kunt poetsen.

En hoe krachtig is de GENIUS Cross Action 8000 eigenlijk? Qua poetskracht is de tandenborstel gelijk gebleven met zijn 40.000 pulsaties en 8.800 rotaties per minuut. Een ongelooflijke verbetering ten opzichte van alle andere Oral-B tandenborstels is de accu. Dit model is uitgerust met een Lithium-Ion batterij, waardoor u hem maar liefst 2 weken kunt gebruiken voordat hij weer opgeladen moet worden!

Dankzij zijn unieke, intelligente eigenschappen is de Oral-B GENIUS de slimste elektrische tandenborstel op de markt.
!