Oral-B SmartSeries 4000 Cross Action Elektrische Tandenborstel

BR7021
Bestel
  • Beschrijving
De Oral-B 4000 CrossAction Elektrische Tandenborstel geeft de beste resultaten ten opzichte van een gewone manuele tandenborstel door de vernieuwde technologie op het gebied van Bluetooth. Door middel van Bluetoothverbinding en je smartphone app ontvang je direct feedback over je poetsgewoontes, welke je aan tandheelkundige professionals kunt voorleggen voor adviezen en betere resultaten.

Het CrossAction ontwerp is afgeleid van professionele reinigingsinstrumenten en maakt dat de tandenborstelkop trilt, roteert en pulseert in een hoek van 16 graden om zo tot 100% meer tandplak los te maken en te verwijderen dan een gewone manuele tandenborstel. De tandenborstel is uitgerust met een timerfunctie en een poetsdruksensor, welke oplicht als er te hard wordt gepoetst. Zo voorkom je tandvlees beschadigingen. Je kunt gebruik maken van 3 standen; dagelijkse reiniging, tandvleesverzorging en gevoelige tanden.

Specificaties
- Verwijdert tot 100% meer tandplak dan een gewone manuele tandenborstel
- Ronde, op professionele reinigingsinstrumenten geïnspireerde borstelkop trilt, roteert en pulseert om tandplak los te maken en te verwijderen
- Bluetooth-technologie verbindt met de Oral-B App voor real-time poetsbegeleiding
- Oplaadbare tandenborstel met 3 standen: dagelijkse reiniging, tandvleesverzorging en gevoelige tanden
- Met zichtbare druksensor en Bluetooth-technologie voor persoonlijke coaching en bijhouden
- Oral-B, het meest gebruikte merk door tandartsen wereldwijd
!