Garnier Wahre Schätze Shampoo Bar Aprikose voor kinderen 60g

Garnier
GA12457
Bestel
  • Beschrijving

Garnier Ultra Doux Kids Apricot Solid Shampoo 60g is de eerste vaste shampoo speciaal ontwikkeld voor kinderen. Met een milde en verzachtende formule is dit een leuke en ook veilige reinigingsoplossing voor de kleintjes van het gezin. Deze hypoallergene formule maakt namelijk gebruik van de kalmerende kracht van Cotton Flower om het haar zachtjes te reinigen en glad te maken. Sterker nog, het helpt ook om het ontwarringsproces te vereenvoudigen en de glans op de lokken te verhogen. Naast dit alles bevat deze innovatieve vaste shampoo abrikoos, een natuurlijk ingrediënt dat een delicate en aangename geur aan het haar geeft.

Als laatste opmerking is het belangrijk om te benadrukken dat dit product wordt geleverd in een plasticvrije verpakking, zodat u voor het haar kunt zorgen en tegelijkertijd de planeet kunt beschermen.

Kenmerken

-Textuur: stevige staaf;

-Haarproblemen: kinderverzorging, reiniging;

-Toepassingstijd: tijdens douche of bad;

-Leeftijd: 0+;

-Haartype: alle haartypes;

-Belangrijkste voordelen: reinigt zacht het haar van kinderen, verbetert de gladheid, helpt het ontwarringsproces te vereenvoudigen, verhoogt de glans, heeft een formule met 94% ingrediënten van plantaardige oorsprong, heeft een plasticvrije verpakking.

Hoofdingrediënten

Cotton Flower heeft krachtige verzachtende eigenschappen die het haar zacht reinigen en glad maken na elke wasbeurt;

Abrikoos gebruikt zijn natuurlijke eigenschappen om het haar subtiel te parfumeren.

Hoe te gebruiken

Wrijf Garnier Ultra Doux Kids Apricot Solid Shampoo 60g tussen natte handen om een rijk schuim te creëren. Verdeel dit schuim door je voorheen natte haar en masseer zachtjes. Grondig uitspoelen en herhalen indien gewenst. Bewaar de shampoobar op een droge plaats.