Nature Box Energizing Shower gel Oassion Fruit 385 ml

Nature
NA11986
9000101250008
Bestel
  • Beschrijving

1.846 / 5.000

Vertaalresultaten

Ontdek Nature Box douchegel met cold-pressed passievruchtolie. De vegan formule bestaat voor 98% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong en heeft een Cosmos natural certificering van Ecocert. De verpakking bestaat uit 98% social plastic.

Vegan formule

98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en Cosmos Natural gecertificeerd door Ecocert

Verpakking gemaakt met 98% Social Plastic en 100% recyclebaar

Meer informatie over Nature Box Energizing Passion Fruit Douchegel

Nature Box

Nature Box brengt het beste vanuit de natuur. Ontdek je natuurlijke schoonheid en kies de range die het beste bij jou past. Het is onze missie om positiviteit te verspreiden. We maken gebruik van speciaal geselecteerde natuurlijke ingrediënten en vegan formules, die bekend staan om hun ethisch verantwoorde manier van inkopen en ontwikkelen.

It was time for more transparency #thatsnatural. Samen met Plastic Bank bestrijden we plastic afval dat op strand en land wordt gevonden. Dit Plastic wordt gerecycleerd tot zogenaamd "Social Plastic". Daarnaast ondersteunt Nature Box via Solidaridad lokale boeren voor duurzame teelt van grondstoffen.

Waarom natuurlijke cold-pressed oils?

De techniek van koud persen bestaat al lang en is één van de beste scheidingsmethodes. Tijdens het proces worden de ingrediënten onder hoge druk geperst zonder extra warmte te gebruiken. Deze methode zorgt ervoor dat het goede van het fruit en de noten wordt behouden, waardoor de oliën rijk blijven aan vitaminen en antioxidanten.

Gebruiksaanwijzing

Product onder de douche aanbrengen en vervolgens goed afspoelen

Ingredienten

Aqua (Water, Eau)*Sodium Coco-Sulfate*Cocamidopropyl Betaine*Coco-Glucoside*Sodium Chloride*Glycerin*Passiflora Edulis Seed Oil*Cocos Nucifera (Coconut) Oil*Caprylyl/Capryl Glucoside*Parfum (Fragrance)*Citric Acid*Sodium Benzoate