Neutrogena Hydro Boost Aqua Gel 50 ml

Neutrogena
NE11932
3574661287263
Bestel
  • Beschrijving

Neutrogena Hydro Boost Aqua Gel Voor de normale en gecombineerde huid, biedt 24 uur per dag intensieve hydratatie – voor een gladde, merkbaar soepele en verfrist huid, hyaluronzuur-gelcomplex

Verschillende factoren zoals invloeden van buitenaf en stress kunnen ervoor zorgen dat de huid oneffen en droog wordt. Door het gebrek aan vocht en de daarmee gepaard gaande aantasting van de huidbarrière, wordt de huid ruw, dof en verliest haar gezonde uitstraling.

Een gezond ogende gezichtshuid bevat veel water. Verfris je huid dagelijks met een verzorging die je 24 uur lang continu hydrateert. Je huid is dus glad, merkbaar soepel en verfrist. Ontdek de complete Hydro Boost-lijn van gezichtsreinigers en moisturizers voor een holistisch, hydraterend gezichtsverzorgingsritueel.

De Hydro Boost Aqua Gel is een speciale moisturizer met een lichte textuur en een langdurige hydraterende werking. Het verfrist onmiddellijk en voorziet de huid 24 uur lang van intens vocht. De formule met het innovatieve hyalurongelcomplex met hyaluronzuur, een natuurlijk bestanddeel van de huid, helpt:

-Om de opperhuid met vocht te vullen en een vochtopslag op te bouwen

-om de huidbarrière te beschermen en gedurende 24 uur continu vocht af te geven

-De huid is glad, merkbaar soepel en verfrist

-olievrij

-verstopt de poriën niet