Axe Dark Temptation 3 in 1 Body Hair Face Shower Gel 250 ml

AXE
AX11761
8710522886212
Bestel
  • Beschrijving

Verbeterde AXE Dark Temptation 3-in-1 Douchegel met de verleidelijke geur van donkere chocolade en een vleugje kruiden. Voel je fris en ruik wel 12 uur lang onweerstaanbaar.

- Ruik wel 12 uur lang onweerstaanbaar met AXE 3-in-1 Dark Temptation Douchegel

- Verbeterde Dark Temptation 3-in-1 Douchegel voor lichaam, gezicht en haar

- Met de verleidelijke geur van donkere chocolade en een vleugje kruiden

- De douchegel verwijdert bacteriën en houdt je tot wel 12 uur fris

- AXE douchegel is verpakt in een 100% gerecyclede en recyclebare fles

- Geniet je van deze geur? Probeer dan ook AXE Dark Temptation Bodyspray

Hoe werkt het?

De verbeterde AXE Dark Temptation 3-in-1 Douchegel zorgt voor een verfrissende en relaxte verzorging en reiniging van je lichaam, gezicht en haar en laat je tot wel 12 uur onweerstaanbaar ruiken. AXE Dark Temptation Douchegel met de geur van donkere chocolade en een vleugje kruiden bevat 100% plantaardige moisturizers en is dermatologisch getest. Met AXE douchegel start je de dag goed. Of je avond. Geniet je van deze geur? Probeer dan ook eens de AXE Dark Temptation Deodorant Bodyspray. Heb je onze frisse, geüpdate look gezien? Dat is niet het enige wat er verbeterd is. Onze revolutionaire technologie met dubbele werking bestrijdt de geurveroorzakende bacteriën, waardoor je dag en nacht onweerstaanbaar ruikt. Dus wat er ook op je pad komt, je bent er klaar voor. Maak je geen zorgen, we hebben niet geknoeid met de klassieke AXE Dark Temptation geur. We weten dat die al perfect is. De verbeterde AXE Dark Temptation 3-in-1 Douchegel heeft een intensere geur gekregen die langer duurt en zorgt voor een nóg langdurigere frisheid.

Gebruik

Hoe gebruik je het? AXE douchegel is eenvoudig in gebruik. Doe een beetje douchegel op de palm van je hand. Wrijf het vervolgens tussen je handen, totdat het gaat schuimen en was jezelf verfrissend schoon. Spoel af en ruik de hele dag onweerstaanbaar.