Palmolive Naturals Olijf & Melk Douchegel 500 ml

Palmolive
PA11501
8714774014713
sale
Bestel
  • Beschrijving

De dermatologisch geteste Palmolive Naturals Melk & Olijf Douchegel bevat 100% natuurlijke extracten om zowel voor je huid als voor de natuur te zorgen. Geschikt voor de hele familie en voor ieder huidtype, de formule heeft naast een verzorgend effect ook een verzachtend effect dat je huid zijdezacht laat aanvoelen na het douchen.

Balans en hydratatie

De formule van Palmolive Naturals Melk & Olijf Douchegel houdt het natuurlijke evenwicht van je huid in balans en bevat hydraterende melk om je huid gevoed en gehydrateerd te houden. De natuurlijke extracten van olijven laten naast deze grondige verzorging ook een heerlijk zoete geur achter op je huid.

Voor de hele dag

Of je nou een gezonde start voor de dag wil, of je lichaam weer terug in balans wil krijgen na een lange dag, Palmolive Naturals Melk & Olijf Douchegel is voor elk dagdeel geschikt.

Over Palmolive

De missie van Palmolive is het beste wat de natuur te bieden heeft te gebruiken voor het genot van je lichaam en huid: natuurlijke ingredienten, geuren, en kleuren. Met het kleine beetje natuur in haar producten helpt Palmolive je weer in contact te komen met je natuurlijke balans in het dagelijkse hectische leven. Of het nou is om een heerlijke geur af te leveren, je lichaam in balans te houden, of te hydrateren, de producten van Palmolive doen dit met gebruik van de natuur als bron.

Palmolive Naturals is ontwikkeld voor degenen die zoeken naar lichaamsverzorging dat rekening houdt met hun huid en met de planeet. Alle Naturals producten bevatten 100% natuurlijke extracten die de liefde van de natuur meebrengen en overbrengen naar je huid.