Rose water 1&1 pure Distilled Rose 330 ml

Rose water
RO11487
Bestel
  • Beschrijving

-Was je gezicht met rozenwater in plaats van water

Rozenwater is een goed alternatief voor water voor het wassen van het gezicht. Het gezicht wassen met rozenwater, vooral aan het begin van de dag, zorgt voor frisheid, frisheid en een gevoel van frisheid. Onder de eigenschappen van rozenwater kan worden genoemd om de stemming te verbeteren en een gevoel van rust bij mensen op te wekken. Rozenwater vermindert de symptomen van veroudering en is grotendeels verfrissend. Dit betekent dat het kan worden gebruikt om depressies en stemmingswisselingen te behandelen. Het versterken en verbeteren van mentale en psychologische omstandigheden, het stabiliseren van de stemming, het opwekken van vreugde en geluk, het vergroten van de beschikbare energie van het lichaam en het verhogen van het bewustzijnsniveau zijn andere eigenschappen van rozenwater.

Je kunt roos aan je thee toevoegen en er in meerdere porties van genieten. Dit zal je ontspannen en je een ontspannen gevoel geven

-Rozenwater en reinigende gezichtshuid

Toners behoren tot de huidreinigende cosmetica die veel wordt gebruikt, maar er zijn in ieder geval veel chemicaliën gebruikt bij de vervaardiging ervan. Rozenwater is een natuurlijke toner die diep in de huid doordringt en dit belangrijke en waardevolle weefsel reinigt van al het vuil. Het gebruik van rozenwater moduleert de vettigheid van een vette huid en verhoogt de vettigheid van een droge huid. Bovendien kan roos worden vergeleken met een krachtige hydrator en vochtinbrengende crème die de opperhuid hydrateert.