Schwarzkopf Poly Palette Haarverf 280 Zacht Natuurlijk Blond

Poly Palette
PO11412
5412530856852
Bestel
  • Beschrijving

Palette Intensive Crème Coloration – de beste keuze voor langdurige kleuren en intense verzorging voor een aantrekkelijke prijs. Nu met 20% meer natuurlijke oliën voor een intense verzorging en een extra langdurige kleur.Geschikt voor lichtblond tot donkerblond haar.

Kleur: 280 Zaacht Natuurlijk Blond

Poly Palette Haarverf bevat een verzorgend haarmasker, verrijkt met natuurlijk olie. Dit haarmasker hydrateert het haar, maakt het zacht en soepel en zorgt voor een langdurig kleurbehoud. Voor een langdurige kleurintensiteit, week na week.

- Permanente haarverf

- Intense, langdurige kleur

- Diep voedende verzorging voor een intense glans

- 100 % GRIJSDEKKING

Gebruiksaanwijzing:

1) Doe de inhoud van de crèmekleuring in de doseerflacon en meng het met de ontwikkelemulsie. Schud de flacon krachtig zodat beide producten goed worden gemengd.

2) Verdeel de crèmekleuring doormiddel van de doseerflacon over het droge haar. Maak eventueel gebruik van een kam om het haar te verdelen. Laat de kleur 30 minuten inwerken.

3) Spoel het haar goed uit met lauwwarm water tot het water helder is.

4) Gebruik de bijgevoegde conditioner met argan olie voor de optimale verzorging van het haar en spoel deze vervolgens ook uit.

Let op! Wanneer het haar langer dan schouderlengte is wordt het gebruik van 2 verpakkingen Poly Palette Haarverf aangeraden.