Sensodyne Proglasur Mineral Boost Tandpasta 75ml

Sensodyne
SE11325
5054563111845
Bestel
  • Beschrijving

Sensodyne Proglasur Mineral Boost Tandpasta voor gevoelige tanden vult essentiële mineralen aan om het glazuur te helpen versterken en tegelijkertijd vlekken weg te poetsen.

Met een formule voor dagelijkse bescherming, helpt deze tandpasta tandglazuur beschermen tegen de effecten van voedingszuren, voorkomt het verlies van glazuur en verbetert de natuurlijke opname van mineralen om je te helpen sterke, witte tanden te behouden. Met een aangename smaak, beschermt deze pepermunttandpasta tegen gaatjes en zorgt voor een zachte witmakende werking tijdens het reinigen en verfrissen van je mond, voor een frisse adem.

Sensodyne Proglasur Mineral Boost is een SLS-vrije tandpasta die geen sulfaten, kunstmatige kleurstoffen, parabenen, triclosan of peroxide bevat. Geef je glazuur een natuurlijke mineralen boost door tweemaal daags twee minuten te poetsen met deze sterke glazuurtandpasta. Tanden hebben mineralen nodig om het glazuur gezond, sterk en wit te houden

Mineralen houden het glazuur sterk en wit, maar zure voedingsmiddelen en dranken kunnen de oppervlaktemineralen oplossen. Je speeksel vult deze mineralen van nature aan, maar kan het niet altijd bijhouden, wat leidt tot glazuurverlies. Proglasur Mineral Boost beschermt tegen de effecten van voedingszuren door de opname van mineralen uit speeksel te stimuleren.