Wilkinson Sword Hydro 5 Skin Protection Regular scheermesjes 4 stuks

Wilkinson
WI11305
4027800402205
Bestel
  • Beschrijving

Wilkinson Sword Hydro 5 Scheermesjes Skin Protection is te combineren met het Wilkinson Sword Hydro 5 Scheerapparaat. De 5 mesjes met de innovatie Skin Guards zorgen naast het scheren goed voor de huid en verminderen wrijving. Dit zorgt er voor dat je met comfort kunt scheren. Het gel-reservoir wordt geactiveerd door het contact met water en zorgt voor een beschermend laagje op de huid. Daarnaast zorgt de gel ook voor hydratie. Voor de moeilijk bereikbare plekjes is de flip trimmer toegevoegd. Het gelreservoir kan daardoor met een simpele beweging naar achter geklikt worden. Een perfect design voor een nauwkeurig en verzorgd scheerresultaat.

Scheert nauwkeurig

Verzorgend voor de huid

Met fliptrimmer voor moeilijk bereikbare plekjes

Met verpakking die beter is voor het milieu

Gebruik

Breng scheerschuim of scheergel aan op de huid en laat dit even goed inwerken totdat de haartjes zacht zijn. Haal het scheermesje zacht over de huid. Reinig na elke beweging het scheermes onder de kraan. Breng na het scheren een verzorgende crème aan op de huid.

Ingrediënten

Peg-115m, polyquaternium-10, aqua, sodium acetate, sodium chloride, zinc stearate, isopropylalcohol, cyclodextrin, aloe barbadensis leaf juice, calendula officinalis flower, camellia sinensis leaf, ceramide ng, hydrogenated jojoba oil, maltodextrin, panthenol, sodium hyaluronate, tocopherol.