Dexe Black Hair Shampoo 10 x 25 ml

Dexe
DE11201
0756155233939
Bestel
  • Beschrijving

✵Natuurlijk - Gemaakt met Chinese kruidenextracten en Franse medicijnextracten die je een gezonde en natuurlijk ogende zwarte haarkleur geven, een gezonde bescherming van het milieu. Zwart haar shampoo is ontwikkeld met niet-giftige ingrediënten die je hoofdhuid helpen versterken, voeden, beschermen en herstellen.

✵Vergeleken met de traditionele haarverf heeft het het voordeel van lage kosten, tijdbesparing en gemak. U kunt uw haar nu snel en gemakkelijk thuis zelf verven en bespaart een hoop geld!

✵Een enkele verpakking van Dexe's wonderbaarlijke instant haarverf shampoo heeft maar een paar minuten nodig om je een glanzende zwarte haarkleur te geven die tot 30 dagen blijft zitten.

✵ Gebruik: 1. Bevochtig je haar grondig en droog het met een handdoek om te voorkomen dat het druipt maar vochtig is; 2. Draag de handschoenen; 3. Knijp de crème uit, meng gelijkmatig en breng aan op het haar; 4. Masseer je haar lichtjes totdat de crème gelijkmatig over het haar is verdeeld, houd de crème ongeveer 5-10 minuten op het haar. Als je meer haar hebt, gebruik dan 2-3 sachets voor een keer; 5. Was en föhn het haar droog.

✵Houdbaarheid: 3 jaar;Belangrijkste ingrediënten: vliesbloemwortelextract, collageen, galnoot, aminozuur, vitamine E;Bestrijd de tekenen van veroudering en vergeet wit en grijs haar.