Braun Series 3 Clean & Close Elektrisch Scheerapparaat Rood model 300s

Braun
BR11129
Bestel
  • Beschrijving

3 drukgevoelige scheeronderdelen voor een doeltreffende scheerbeurt die zacht is voor je huid

2 oplaadbare, duurzame Ni-MH-batterijen

Ontworpen en gemaakt door Braun in Duitsland

Duurzaam draadloos elektrisch scheerapparaat, waterbestendig tot op 5 meter diep

Inhoud: Braun Series 3 scheersysteem, beschermkap en intelligente stekker voor automatische aanpassing aan 100-240 voltage

Goede aanpassing en zacht voor de huid

Braun is een iconisch Duits merk dat gespecialiseerd is in hoogwaardige precisiescheerapparaten. Het merk wordt wereldwijd erkend voor het eenvoudige, intuïtieve ontwerp en de uitstekende productprestaties. Braun wordt vertrouwd door mannen van over de hele wereld en is 's werelds nummer 1 merk voor scheerapparaten.*

Alle Braun scheerapparaten werken in rechte, intuïtieve bewegingen zodat je geen twee keer over dezelfde plek heen hoeft te gaan, wat de kans op huidirritatie verkleint.

De gespecialiseerde snijelementen zijn drukgevoelig en worden beschermd door een gepatenteerd metalen scheerblad met gaasstructuur (SensoFoil™) voor een gladde en grondige scheerbeurt met uitstekend huidcomfort.

Alle Series 3-scheerapparaten worden in Duitsland ontworpen en ontwikkeld voor uiterste precisie en oog voor detail. Kwaliteit die je iedere dag weer merkt.

*Gebaseerd op waardebeoordelingen van juli 2015 tot juni 2016. Bron: Toonaangevend instituut voor marktonderzoek.

Geavanceerd scheren

3 speciale snijelementen werken samen voor een gladde, milde scheerbeurt. Brauns gepatenteerde SensoFoil™ beschermt je huid tegen de superscherpe messen.

Perfecte aanpassing

De 3 onafhankelijk bewegende snijelementen (3-Flex-kop) passen zich aan elke gezichtscontour aan voor maximaal huidcontact.

Huidgevoeligheid

Brauns drukgevoelige mesjes trekken zich automatisch terug om je huid te beschermen. Voor een milde scheerbeurt en een huid die glad aanvoelt.

Intelligent design

Het volledige scheervermogen van de Series 3 zit in een superdun scheerhoofd, waardoor je eenvoudig bij moeilijke plekken zoals onder de neus kunt komen.

Duitse technologie

Een Braun Series 3 gaat lang mee. Het ergonomische handvat zorgt ervoor dat je veilig kunt scheren, zelfs met water, zeep of gel.

100% waterbestendig

Alle scheerapparaten van Braun zijn waterbestendig tot 5 meter diep. Je kunt ze gemakkelijk onder stromend water afspoelen voor een eenvoudige en hygiënische reiniging.

Scheren met of zonder snoer

Kom nooit zonder stroom te zitten. De intelligente stekker past zich automatisch aan 100-240 voltage aan, zodat je je Braun scheerapparaat tijdens het reizen wereldwijd kan gebruiken.

2x duurzame batterijen

Twee krachtige NiMH-batterijen met technologie voor snel opladen. Slechts 5 minuten opladen is genoeg voor een volledige scheerbeurt.