Glorix 100% Hygiene Ocean Fresh 6 x 30 = 180 Doekjes

Glorix
GL11102
Bestel
  • Beschrijving

Glorix hygiënische doekjes bevatten geen Chloorbleekmiddel en zijn super gemakkelijk om het hele huis snel en hygiënisch schoon te houden.

=100% Hygiëne

Reinigt snel en gemakkelijk

Verwijdert de allergenen, stof en pollen

Met frisse Ocean geur

Bevatten de hygienisch reinigende Glorix formule

Dringt snel in het vuil door en verwijdert vuil van alle in huis aanwezige afwasbare oppervlakken

Meer informatie over Glorix Schoonmaakdoekjes Original Ocean Fresh

In veel huishoudens is het altijd gezellig druk. Je wil dan ook niet veel tijd kwijt zijn aan verplichte klusjes die je liever overslaat. Toch is het belangrijk om je huis goed schoon te houden. Glorix is al bijna 100 jaar een expert op het gebied van hygiëne en begrijpt dit helemaal en heeft de perfecte oplossing.

Glorix Hygiëne Doekjes bieden een makkelijke oplossing voor al het zichtbare en onzichtbare vuil in jouw huis. De vochtige schoonmaakdoekjes bevatten geen bleek, ze reinigen en ontvetten probleemloos alle afwasbare oppervlakken en laten een heerlijke geur achter. Na gebruik gooi je het vuile schoonmaakdoekje direct weg (niet door het toilet spoelen). Zo heb je in een mum van tijd je huis fris en schoon, zodat je weer verder kunt met de leuke dingen in het leven! Glorix Hygiëne Doekjes helpen jouw huis hygiënisch schoon te houden. De verpakking na gebruik goed sluiten om uitdroging van de doekjes te voorkomen.

Wanneer je dagelijks Glorix bleek en doekjes gebruikt en wekelijks Glorix 100% Anti Kalk gel, kan je er zeker van zijn dat jouw toiletpot altijd glanzend schoon en heerlijk fris ruikt. Zorg er wel voor dat je bleek en gel nooit mengt, er kunnen dan ongewenste en gevaarlijk gassen ontstaan.lijn.