Prodent Cool Mint Tandpasta 5x75ml

Prodent
PR10870
Bestel
  • Beschrijving

Prodent Cool Mint met Double Action. Helpt beschermen tegen gaatjes en verborgen suiker(zuren) & Versterkt het tandglazuur

De meest verkochte tandpasta van Prodent.

Helpt beschermen tegen gaatjes en verborgen suiker(zuren)

Voor schone tanden

Frisse adem

De verfrissende mint smaak, geeft je een diepe verkoelende frisheid

Met fluoride, helpt je tanden de hele dag te beschermen*

* bij twee keer per dag poetsen

Hoe werkt het?

Dagelijkse voeding kan veel suikers bevatten, ook in producten waarin je die niet zou verwachten; zoals granen, fruit en yoghurt. De tandplakbacteriën zetten suikers uit onze voeding om in zuren die een negatief effect kunnen hebben op het tandglazuur. Daarnaast kunnen de zuren in voedingsmiddelen met een lage pH, zoals fruit en frisdrank, slijtage aan het glazuur veroorzaken. Prodent bevat ActiFluor dat je gebit belpt beschermen tegen tanderosie en het glazuur versterkt door het harder te maken. Hierdoor is je gebit beter bestand tegen gaatjes. Daarnaast zorgt Prodent Cool Mint voor een frisse adem. Deze tandpasta versterkt dus het tandglazuur, helpt beschermen tegen gaatjes en tanderosie, en zorgt ook voor een frisse adem.

Prodent Cool Mint met Double Action

1. Helpt beschermen tegen gaatjes en verborgen suiker(zuren)

2. Versterkt het tandglazuur

Voor schone tanden

Frisse adem

De verfrissende mint smaak, geeft je een diepe verkoelende frisheid

Met fluoride, helpt je tanden de hele dag te beschermen*

* bij twee keer per dag poetsen

Gebruik

Gebruik voor kinderen van 6 jaar of jonger niet meer tandpasta dan de grootte van een erwt. Zorg dat ze zo min mogelijk tandpasta inslikken. Raadpleeg een (tand)arts als uw kind fluoride in een andere vorm gebruikt. Geadviseerd wordt het aantal eet-/drinkmomenten tot 7 per dag te beperken. Poets minimaal 2 keer per dag je tanden en vervang elke 3 maanden je tandenborstel. Ga regelmatig naar de tandarts.