Voltaren Emulgel Extra Sterk 2.32% Gel 100g

Voltaren Emulgel Extra Sterk 2.32% Gel 100g

Voltaran
VO10859
Bestel
  • Beschrijving

Voltaren Emulgel Extra Sterk 2,32% Gel wordt gebruikt voor de lokale verlichting van milde tot matige gewrichtspijn, veroorzaakt door verergering van artrose van de knie of vingers.

De pijnverlichting van Voltaren Emulgel bouwt zich geleidelijk op gedurende de eerste week van de behandeling. Breng de gel 1 keer per 12 uur aan op de te behandelen plaats.

Voltaren Emulgel Extra Sterk (diclofenac diethylammonium) is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Ingrediënten:

De werkzame stof in dit middel is diclofenac diethylammonium.

De andere stoffen in dit middel zijn butylhydroxytolueen, carbomeer, cocoylcaprylocapraat, diethylamine, isopropylalcohol, vloeibare paraffine, macrogolcetostearylether, oleylalcohol, propyleenglycol, parfum eucalyptus sting en gezuiverd water.

Hoe gebruik je Voltaren Emulgel Extra Sterk 2,32% Gel?

2 maal per dag aanbrengen op de te behandelen zone gedurende maximaal 3 weken.

Cutaan gebruik.

Opslag:

Voor dit geneesmiddel zijn er geen speciale bewaarcondities.

Veiligheidswaarschuwing

Gebruik de Emulgel niet als je ooit een allergische reactie gehad op diclofenac, of andere medicijnen om pijn, koorts of ontstekingen te behandelen, zoals ibuprofen of acetylsalicylzuur (een middel dat ook gebruikt wordt om bloedklontering tegen te gaan). Als je niet zeker bent, vraag het aan je arts of apotheker.

Symptomen van een allergische reactie voor deze medicijnen kunnen zijn: aanvalsgewijs optredende benauwdheid door kramp van de spieren en zwelling van het slijmvlies van de luchtwegen vaak gepaard gaande met hoesten en het opgeven van slijm, piepen of kortademigheid (astma), huiduitslag met hevige jeuk en vorming van bultjes, gezwollen gezicht of tong, loopneus.

Niet gebruiken tijdens het derde trimester van je zwangerschap.

Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.