Dove Men+Care Extra Fresh Shower foam 200ml

DOVE
DO10687
Bestel
  • Beschrijving

Schuimende douchegel, speciaal ontwikkeld voor de mannenhuid.

- 3-in-1 formule: wassen, scheren & hydrateren.

-Met NutriumMoisture technologie die de huid verzorgt en voorkomt dat deze uitdroogt.

-Frisse, energieke geur.

-Voor een schone en sterke huid.

-Care makes a man stronger.

Dove Men+Care Extra Fresh Shower Foam

Dove Men+Care 3-1 shower foam is speciaal ontwikkeld voor de huid van de man. Het heeft een speciale 3-in-1 formule waarmee je kan wassen, scheren en je huid hydrateren. Het bevat de unieke NutriumMoisture technologie, die helpt om het natuurlijke vochtgehalte van je huid op peil te houden. Je huid voelt daardoor sterk aan en wordt beschermt tegen irritatie en uitdroging. Deze dermatologisch geteste shower foam geeft een verfrissend schoon gevoel. Hierdoor begin je de dag goed met een huid die gezond, beter beschermd en sterk aanvoelt. Dove Men+Care Extra Fresh heeft een frisse, energieke geur.

Hoe gebruik je het?

Dove Men+Care shower foam is geschikt om mee te wassen en te scheren. Goed schudden voor gebruik. Spuit dan een beetje schuimend douchegel op je hand en verdeel het over je lichaam. Als je wilt, kan je er ook mee scheren. Was jezelf vervolgens eenvoudig schoon. De shower foam is gemakkelijk af te spoelen.

Over Dove Men+Care

Alle Dove Men+Care producten zijn speciaal ontworpen om de beste verzorging te bieden voor de man. Wij geloven namelijk dat een man die goed voor zichzelf zorgt, ook goed voor anderen kan zorgen. Dat is de ware kracht van mannen. Care makes a man stronger.