Sensodyne extra Fresh Gel tandpasta75 ml

Sensodyne
SE10524
Bestel
  • Beschrijving

Sensodyne Extra Fresh Gel Tandpasta is een combinatie van een tandpasta en een gel waarbij de tandpasta zorgt voor een langdurig fris gevoel. Sensodyne versterkt het glazuur, helpt gaatjes te voorkomen en legt een beschermend laagje om de tandhalzen waardoor pijnprikkels de zenuwen niet meer kunnen bereiken. Bovendien zorgt de extra frisse mint smaak voor een langdurig frisse adem.

Sensodyne Extra Fresh Gel Tandpasta:

- biedt langdurige bescherming bij gevoelige tanden

- versterkt het tandglazuur

- met fluoride om gaatjes te voorkomen

- met extra frisse mint smaak

- voor een langdurig fris gevoel en een frisse adem

Hoe te gebruiken?

Volg altijd de aanwijzingen op de verpakking. 2x daags poetsen en niet meer dan 3x, Slik zo weinig mogelijk door en spuug uit.

Waarschuwingen

Gevoelige tanden kunnen wijzen op een onderliggend probleem dat onmiddellijke verzorging vereist. Raadpleeg een tandarts indien de symptomen aanhouden of verergeren. Buiten bereik van kinderen houden. Niet geschikt voor kinderen onder 12 jaar, tenzij in overleg met een (tand)arts. Indien irritatie optreedt, gebruik beeïndigen.

Ingredienten

Ingrediënten

Aqua, Sorbitol, Hydrated silica, Glycerin, Potassium nitrate, Cocamidopropyl betaine, Aroma, Xanthan gum, Titanium dioxide, Sodium fluoride, Sodium saccharin, Sodium hydroxide, Sucralose, Limonene, CI 42090.

Bevat natriumfluoride (1450 ppm f¯)