Lucovitaal Super Vitamine C 1000 mg 60 Capsules

Lucovitaal
LU10516
Bestel
  • Beschrijving

Krachtige vitamine C capsules met maar liefst 1000 mg Vitamine C per capsule en 100% Vegan! Deze capsules bevatten 1000 mg Vitamine C; een krachtige & goedkope formule. Door de capsule vorm krijg je altijd dezelfde krachtige Vitamine C dosis binnen. De capsule is makkelijk slikbaar. Je kunt de capsule ook openbreken en mengen met yoghurt of sap.

Vitamine C zorgt voor een goede werking van witte bloedcellen. Daarnaast heeft Vitamine C een gunstig effect op de weerstand tijdens en na fysieke inspanning (een gunstig effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 200 mg naast de aanbevolen dagelijkse inname van Vitamine C), is goed voor het behoud van sterke botten en een sterk gebit en zorgt mede voor een goede weerstand. Vitamine C is een antioxidant en helpt lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Vitamine C zorgt voor de opname van ijzer en het in stand houden van de weerstand.

Vitamine C zit ook in diverse soorten fruit (aardbeien, kiwi’s, paprika, diverse soorten citrusfruit, kool en bessen), groente en aardappelen.

Soms is het lastig voldoende van deze gezonde voedingsstoffen te consumeren. Krijg jij niet voldoende Vitamine C binnen via voeding? Kies dan voor onze krachtigste en goedkoopste aanvulling: Vitamine C 1000 mg 100% Vegan capsules!

1 x daags 1 capsule met water innemen of open maken en vermengen met bijvoorbeeld yoghurt of sap. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

 

!