Oral-B Elektrische Tandenborstel Vitality 100 Trizone

Oral-B
BR10416
Bestel
  • Beschrijving

Productgegevens

De Oral-B Vitality 100 White is een nieuwe versie van de welbekende Oral-B Vitality Cross Action. Het is een eenvoudige tandenborstel die doet wat hij moet doen. Etensresten en andere vuiligheden verwijderen en zorgen voor een schoon en stralend gebit.

-De voordelen van de Vitality 100 tandenborstel op een rijtje

-PRO-Timer - 4x 30 seconden timer

-2D-technologie

-7.600 poetsrotaties per minuut

-Ergonomisch handvat - voor extra grip

-Ni-Mh accu - tot één week lang poetsen met een volle accu

Tandplak steekt zijn witte vlag uit voor de Oral-B Vitality 100 White

De Oral-B Vitality 100 White CrossAction is een elektrische tandenborstel die voor ons staat voor de bemiddelaar in de overgave. Dit komt uiteraard door hoe wij de tint wit zien. Iedereen weet dat een witte vlag voor overgave staat.

U kunt het zo zien, dat zodra de Vitality elektrische tandenborstel de mond betreedt, tandplak even de tijd nodig heeft om zich over te geven. Stukje bij beetje zal tandplak steeds meer verdwijnen. Elke 30 seconden vindt er een korte stottering plaats, zodat u weet dat u van mondhoek kan wisselen. Na 4x 30 seconden - oftewel 2 minuten - heeft u u gehele gebit gehad en is de nodige hoeveelheid tandplak verdwenen. Helaas zal tandplak iedere dag terugkomen. Iedere dag weer een nieuw moment om nieuw aangegroeid en oude tandplak weg te halen.

2D-technologie zorgt voor de perfecte poetsbeurt

De Oral-B Vitality 100 White is een tandenborstel die beschikt over een 2D-technologie. Dit is een technologie die ervoor zorgt dat de tandenborstel roterende bewegingen maakt. Hij draait dus. U kunt het dus zo zien dat de opzetborstel het tandplak wegdraait.

Stevige Oral-B Vitality met veel grip

Een Vitality 100 is een tandenborstel die makkelijk is in gebruik. De tandenborstel heeft het perfecte gewicht voor het tandenpoetsen. Buiten het goede gewicht, heeft de tandenborstel ook veel grip. De belangrijkste delen van een tandenborstel met grip zijn:

-Het gedeelte waar u de hand plaatst

-Het gedeelte waar de aanknop zit

-De aanknop zelf

De Oral-B Vitality CrossAction White heeft grip op alle 3 de bovenstaande genoemde gedeeltes. Hij is dus zeer geschikt.

Inhoud van de verpakking

-1x Oral-B Vitality 100 White elektrische tandenborstel

-1x Oral-B CrossAction opzetborstel

-1x Oplader