Alpecin hybrid caffeine liquid 200ml

Alpecin
AL10244
Bestel
  • Beschrijving

Een op de vier mannen lijdt aan een droge / jeukende hoofdhuid. Daar zijn verschillende oorzaken voor. Vooral jeuk op de hoofdhuid is lastig.

Alpecin Hybride Cafeïne Vloeistof voorziet de hoofdhuid meteen van vocht. Het vermindert jeuk en kalmeert de hoofdhuid. Bovendien versterkt de Alpecin-cafeïne die het bevat de haarwortels, waardoor erfelijk haarverlies wordt voorkomen.

Voor een ontspannen hoofdhuid.

We raden aan Alpecin Hybrid Cafeïne Shampoo te gebruiken om je haar te wassen. Het is bijzonder mild en zacht voor de hoofdhuid.

ingrediënten

Aqua, Glycerine, Panthenol, Canola-olie, Natriumlactaat, Parfum, Cafeïne, Oleylalcohol, Acrylaten / C10-30 Alkyl Acrylaat Kruispolymeer, Allantoïne, Niacinamide, Zanthoxylum Bungeanum Pericarp Extract, Natriumhydroxide, Xanthaangom, Zinkchloride, Citroenzuur, Citroenzuur, Citroenzuur , Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben.

Toepassing

Gebruik de doseertip om 's ochtends en na elke haarwas en massage direct op de hoofdhuid aan te brengen. Niet uitspoelen! Droog het haar daarna kort met een handdoek of een föhn.

!