Neutral Cleansing Wipes 2x25 Wipes

Neutral
NE10186
Bestel
  • Beschrijving

Neutral Make-up Remover Wipes Parfumvrij verwijdert make-up en waterproof mascara en verzorgt tegelijkertijd de huid.

• Reinigt het gezicht van makeup op milde wijze.

• 0% parfum, 0% kleurstof, 0% parabenen.

• Dermatologisch getest en goedgekeurd.

• Laten je huid schoon, fris en zacht aanvoelen.

• Gemakkelijk te hersluiten.

• Gemakkelijk in gebruik en voor onderweg.

Het dragen van make-up is iets wat vele vrouwen doen. Met make-up kun je je schoonheid omarmen en goede punten beter laten uitkomen. Maar ook voor degenen die geen make-up dragen is het belangrijk dat je na een lange dag je gezicht goed reinigt. Neutral Makeup Remover Wipes Parfumvrij help je hierbij. Het reinigen van je gezicht, ogen en zelfs waterproof mascara is zo gebeurd. De doekjes bevatten bovendien hydraterende bestanddelen, waardoor je een verzorgde huid krijgt. Bovendien zijn de doekjes mild voor je ogen en gevoelige huid. Neutral Makeup Remover Wipes Parfumvrij helpen tegen uitdroging van de huid en huidirritaties. Met 0% parfum 0% kleurstof en 0% parabenen zijn de doekjes geschikt voor alle huidtypen. Je huid voelt weer schoon, zacht en fris!Wanneer je een allergie of een gevoelige huid hebt, mag dit geen belemmering zijn om van het leven te genieten. Neutral heeft zich daarom gespecialiseerd in producten die het risico op huidirritatie verminderen. Alle producten van Neutral bevatten daarom ook geen toevoegingen, waaronder parfum en kleurstoffen. Deze stoffen verhogen het risico op huidirritatie namelijk. Bovendien zijn de ingrediënten die Neutral gebruikt milieuvriendelijk, waardoor ze worden aanbevolen door diverse organisaties uit onder andere Noorwegen en Denemarken. Neutral is mild en hierdoor geschikt voor alle huidtypen en leeftijden!

Gebruiksinformatie 1. Haal een doekje uit de verpakking.

2. Gebruik het doekje om je gezicht te reinigen.

3. Gooi het doekje weg in de afvalbak.

4. Sluit het klepje om uitdroging van de overige doekjes te voorkomen.

Neutral Face Wash: Maak je gezicht nat met water voor gebruik. Breng vervolgens de Face Wash aan op je gezicht en masseer deze in de huid. Spoel grondig af met water. Droog je gezicht voorzichtig af.

Neutral Face Cream: Masseer zachtjes in op je gezicht en nek. Geschikt voor ’s avonds en ’s ochtends.

Neutral Tonic: Gebruik nadat je je gezicht hebt gewassen met een reinigingsproducht (bijvoorbeeld Neutral Face Wash). Doe de tonic op een watje en wrijf het watje over je gezicht. Breng vervolgens een dagcreme aan op je gezicht.

Neutral Face Wipes: Gebruik de Wipes aan het eind van de dag, om make-up en onzuiverheden te verwijderen. Gebruik direct op je gezicht, afspoelen is niet nodig. Gooi het doekje niet in het toilet maar in een afvalbak.

Vergeet niet om na gebruik het klepje goed te sluiten. Zo voorkom je uitdroging van de doekjes.