Neutral Skin Tonic 200ml

NE10183
Bestel
  • Beschrijving

Deze tonic van Neutral bevat geen alcohol en weinig agressieve stoffen. Hierdoor is het uitermate geschikt na het verwijderen van make-up voor mensen met een gevoelige huid. De tonic sluit de poriën en is verkwikkend voor de huid, zonder de huid uit te drogen. De tonic bevat allantoïne en vitamine B, voedt de huid en is zeer geschikt voor de gevoelige huid.

Kenmerken:

- 0% parfum, 0% kleurstof, 0% parabenen, 0% alcohol

- Geschikt voor dagelijks gebruik

- Dermatologisch getest en goedgekeurd

- Vermindert het risico op huidirritatie

- Verwijdert effectief resten van zeep of gezichtsreinigers

Gebruiksinstructie

Gebruik nadat je je gezicht hebt gewassen met een reinigingsproduct. Doe de tonic op een watje en wrijf over het gezicht. Breng hierna een nachtcreme aan op je gezicht.

Over Neutral

Wanneer je een allergie of een gevoelige huid hebt, mag dit geen belemmering zijn om van het leven te genieten. Neutral heeft zich daarom gespecialiseerd in producten die het risico op huidirritatie verminderen. Alle producten van Neutral zijn daarom vrij van onnodige toevoegingen, waaronder parfum en kleurstoffen. Deze stoffen verhogen het risico op huidirritatie. Bovendien zijn de ingrediënten die Neutral gebruikt milieuvriendelijk, waardoor ze worden aanbevolen door diverse organisaties uit onder andere Noorwegen en Denemarken. Neutral is mild en hierdoor geschikt voor alle huidtypen en leeftijden.

Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.

!