Oral-B Smartseries Teen Elektrische Tandenborstel

BR10145
Bestel
  • Beschrijving

De Oral-B Teen is een elektrische tandenborstel die gemaakt is voor tieners. De meegeleverde SensiUltraThin opzetborstel en de OrthoCare opzetborstel helpen hieraan mee. Ook heeft de elektrische tandenborstel een handige Bluetooth verbinding.

Voordelen van de Oral-B Smart Teen White tiener tandenborstel zijn:

-Poetsdruksensor – rood signaal wanneer u te hard poetst

-Timer – om minimaal de aanbevolen 2 minuten te halen

-40.000 pulsaties en 8.800 rotaties – sterk qua poetskracht

-Lith-Ion accu – 2 weken poetsen na een volledige laadbeurt

Smartphone tijdperk helpt voor de verbetering van de mondverzorging

Tieners leven in een wereld van de mobiele telefoons. De meningen zijn hier natuurlijk over verdeeld per doelgroep. Sommigen hebben de mening dat het beeld van realiteit volledig weggaat, door alle informatie die binnenkomt stromen via alle social media kanalen en App’s.

Laten we het smartphone tijdperk als iets positiefs zien en hem voor het goede benutten. Door het gebruiken van de Oral-B Teen elektrische tandenborstel, gaat u weer een stukje realisme inzien. Het gaat hierbij om de staat van uw gebit. Hoe kan mijn smartphone zien hoe het met mijn gebit gaat?

Heel simpel. Door de Oral-B Teen elektrische tandenborstel te verbinden met de Oral-B App. Tijdens het poetsen kunt u de volgende punten bijhouden:

-Poetsprestaties en tips

-Tijden hoe lang u heeft gepoetst

-Hoeveel momenten op een dag u poetst

-Hoe hard u de tandenborstel tegen het gebit aan drukt

Elektrische tandenborstel te gebruiken door beugeldragers

Tijdens de tienerjaren is een beugel de normaalste zaak van de wereld. Wanneer u een beugel draagt, is het belangrijk om een goede mondverzorging te hebben. De beugel is een extra voorwerp in de mond die vuiligheden kan vasthouden.

Oral-B heeft bij de tienertandenborstel een speciale opzetborstel gedaan voor het reinigen van de beugel: de OrthoCare opzetborstel. De opzetborstel reinigt zowel de tanden als de beugel. Hij bestaat uit borstelharen die aan de buitenrand een cirkel vormen. In het midden vindt u nog een klein oppervlak aan borstelharen.

Door deze opstelling kan de bij ieder punt van het gebit en beugel komen. Hij omvat beide zones namelijk. Tandplak wordt dus ook van uw beugel verwijderd. De Oral-B Teen elektrische tandenborstel is hierdoor ook zeer geschikt voor tieners met een beugel.

Inhoud van de verpakking

1 Oral-B Teen Bluetooth elektrische tandenborstel

1 Sensi UltraThin opzetborstel – voor een zachte, effectieve reinging

1 OrthoCare Essential opzetborstel – voor beugeldragers

1 Oplaadstation

!