OptiSmile Elektrische Waterflosser Oplaadbaar

Optismile
OP10127
Bestel
  • Beschrijving

Heb jij dat ook? Hoe goed je je tanden ook poetst, dat je toch steeds op controle bij de tandarts hoort dat je beter moet flossen? Krijg jij dit niet te horen, dan ben je een geluksvogel. Want bij veel mensen ontstaat toch tandsteen, ongeacht hoe vaak en goed ze poetsen en flossen. Wil jij echt zeker weten dat jouw gebit elke dag weer vrij van tandplak en bacteriën is, en dus ook van tandsteen? Gebruik dan voortaan deze waterflosser!

Superschoon gebit

Zelfs al gebruik je een dure elektrische tandenborstel, tandsteen ontstaat heel gemakkelijk op plekjes waar de tandenborstel en flosdraad niet kunnen komen, zoals net onder de tandvleesrand. En flossen lukt sowieso niet wanneer je een vaste beugel hebt. Het flosdraad komt immers niet verder dan het draadje van de beugel. Deze waterflosser is echter zo krachtig, dat tandplak voor 99,9% wordt verwijderd.

Veilig voor iedereen

Het geheim van de smart waterflosser is de pulse functie, waarbij per minuut 1400 krachtige waterstralen worden gespoten tussen tanden en kiezen, maar ook net onder de tandvleesrand. Het gebruik is volkomen veilig, ook bij kronen, bruggen of implantaten. De waterflosser werkt simpel: vullen met water (150 ml tank) en hij is klaar voor gebruik. Verder heeft hij naast de pulse-stand een normale en zachte stand en een 2 minuten autotimer.

Te gebruiken voor:

°Het gebit

°Beugels

°Implantaten

°Kroon-en brugwerk

Inhoud: OptiSmile Elektrische Waterflosser