LOreal Paris Bambi Eye False Lash Mascara Zwart

LOreal Paris
LO10124
Bestel
  • Beschrijving

Wil je ontdekken hoe je jouw ogen groter laat lijken? L'Oréal Paris introduceert, Bambi Eye Mascara door False Lash, de nieuwe zwarte volume mascara die de wimpers een elegante krul geeft:

- De volume mascara geeft direct een open blik

- Wimper voor wimper gekruld, tot in perfectie door de ovalen mascaraborstel

- Voor elegante bambi ogen

- Krult de wimperharen zichtbaar

- Mascara voor gevoelige ogen en lensdragers

Productbeschrijving

De volume mascara voelt zijdezacht aan, heeft een intense zwarte kleur en is verrijkt met micro-vezels. De mascaraborstel heeft daarnaast een combinatie van lange en korte haren waardoor het de natuurlijke oogvorm kan volgen en vormen. Zo resultaat het borsteltje alle wimpers van de juiste dosering mascara. Omdat je het waard bent gebogen.

- 91% zag een intens, zichtbaar resultaat

- 81% zachte zachte soepele wimpers

- 93% had een aangename, beleefde ervaring tijdens het aanbrengen van de mascara

* Zelfevaluatie van 67 vrouwen.

Het resultaat

De valse wimpers mascara bereikt elk haartje voor geverifieerde en klontvrije wimpers. De zwarte zijdezachte formule van de zwarte volume mascara houdt de wimpers zacht. Hierdoor lijken de wimpers verlengt en ben jij bambi eyed maar nooit verlegen.

De mascara is dermatologisch en opthamologisch getest, is geschikt voor gevoelige ogen en lensdragers en is getest op allergieën.

Hoe te gebruiken

Stap 1: Breng het volume mascara met krul-effect aan op de wimpers. De borstel beweegt van de wimperaanzet naar het wimperuiteinde. Beweeg het borsteltje in een zigzaggende beweging gehoord je de wimpers extra separeert en accentueert.

!