Philips scheerapparaat S737012-7000-serie

PH9985
Bestel
  • Beschrijving

Het Philips scheerapparaat S7370/12 7000-serie beschermt tegen huidirritatie. Geniet van een comfortabele scheerbeurt en ga voor een glad resultaat.

Soepel en huidvriendelijk scheren

De scheerkop van de S7370/12 heeft wrijvingsarme SkinGlide-ringen die zijn voorzien van mircobolletjes. Duizenden piepkleine glasachtige bolletjes verminderen de wrijving en weerstand tussen het scheerapparaat en de huid. Hierdoor glijdt het scheerapparaat soepel en gemakkelijk over de huid en helpt het huidirritatie te voorkomen. De scheerhoofden draaien eenvoudig in 5 richtingen en volgen zo voorzichtig alle contouren van je gezicht en hals. Er is bij het scheren minder druk nodig, waardoor de belasting van de huid wordt geminimaliseerd. De V-vormige mesjes leiden de huid weg van de mesjes voor een glad scheerresultaat, zelfs bij een stoppelbaard van 3 dagen.

Praktisch scheren op jouw manier

Het intuïtieve display geeft relevante informatie weer voor optimale prestaties van je scheerapparaat. Het display toont een batterij-indicator met 1 niveau, reinigingsindicator, batterij bijna leeg-indicator, indicator voor scheerhoofden vervangen en een reisvergrendelingsindicator. Daarnaast kies je hoe je het liefst scheert. Met de Aquatec Wet & Dry-afdichting kun je kiezen voor een snelle en comfortabele droge scheerbeurt, maar je kunt ook nat scheren, met gel of schuim. Het energiezuinige, krachtige lithium-ionsysteem geeft u twee handige opties: 50 minuten gebruik na slechts 1 uur opladen of snel opladen voor één volledige scheerbeurt. Ben je klaar met scheren? Klap het scheerhoofd dan open en spoel het apparaat af onder de kraan. Met de meegeleverde precisietrimmer kun je je snor en bakkebaarden onderhouden en jouw look voltooien.

!