L’Oreal Volume million lashes Balm Noir mascara zwart

LOreal
LO11436
0000030164512
Bestel
  • Beschrijving

De L’Oréal Paris Volume Million Lashes Balm Noir Black Mascara is een verzorgende volumemascara met 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De formule is hypoallergeen. De verzorgende balsem zorgt voor zachte en soepele wimpers.

De L'Oreal Volume Million Lashes Balm Noir mascara geeft je wimpers naast volume ook ultieme verzorging. De formule bestaat voor 99% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waaronder een verzorgende balsem die je wimpers niet alleen verzorgt maar ze ook zacht en soepel houdt. Ook is de mascara hypoallergeen, geschikt voor gevoelige ogen en voor lensdragers.

De Volume Million Lashes Balm Noir heeft een flexibele mascaraborstel. De smalle vorm en dunne haartjes zorgen voor perfect gesepareerde wimpers zonder in te leveren op volume. De zwarte pigmenten uit natuurlijke mineralen geven je wimpers een diepwarte kleur voor een natuurlijk kleurresultaat. Balm Noir volume én verzorging, omdat je het waard bent!

Het resultaat:

Met de Volume Million Lashes Balm Noir Mascara geef je je wimpers volume én verzorging. De formule met 92% verzorgende ingrediënten en 8% minerale pigmenten zorgt voor zachte en soepele wimpers met een natuurlijk kleurresultaat.

De voordelen van de L’Oréal Paris Volume Million Lashes Balm Noir Black Mascara:

• Voor volle en verzorgde wimpers

• Bevat 99% ingrediënten van natuurlijk oorsprong

• Hypoallergeen

• Met smalle, flexibele borstel voor gesepareerde en volle wimpers

Hoe gebruik je de L’Oréal Paris Volume Million Lashes Balm Noir Black Mascara?

Stap 1: breng de L'Oréal mascara aan vanaf de wimperaanzet tot de puntjes met de applicator. Beweeg de het mascaraborsteltje in een zigzaggende beweging vanaf de aanzet voor nog een betere separatie van je wimpers.

Stap 2: bouw de intensiteit van de mascara op door meerdere lagen aan te brengen totdat je het gewenste wimpervolume hebt bereikt.

Stap 3: voor een meer dramatische wimperlook en gedefinieerde ogen breng je de mascara ook aan op je onderste wimpers.