Gillette Venus Swirl Scheermesjes Extra Glad Vrouwen - 6 stuks

Venus
VE11478
7702018401413
Bestel
  • Beschrijving

Venus - Ontworpen voor haar lichaam

Venus scheermesjes zijn ontworpen met het vrouwelijk lichaam in gedachten. Van handgrepen ontworpen voor een comfortabele grip tot een flexibele kop die alle rondingen volgt, Venus scheermesjes zijn ontworpen om voor een voelbaar gladde huid te zorgen.

Volgt de rondingen voor een perfecte scheerbeurt

Venus Extra Smooth Swirl volgt de rondingen, zodat je kunt genieten van een perfecte scheerbeurt. Dankzij de vijf soepele mesjes en watergeactiveerde vochtstrip, zorg het Venus Extra Smooth Swirl scheermesje voor een voelbaar gladde huid.

De Venus navulmesjes passen op elk Venus-handvat*

Wist je dat alle Venus navulmesjes op elk handvat van Venus passen? Vind je perfecte scheermesje, zonder een volledig nieuw scheersysteem van Venus te kopen.

* behalve op Simply Venus

Maak je scheerroutine af met scheergel van Venus

Verwen je huid met de luxueuze scheergels van Venus met Olaz UltraMoisture. Deze gels bevatten vijf keer meer vocht* voor een zachte, gladde huid, elke keer als je je scheert.

* vs. scheerzeep

ijf van de meest geavanceerde mesjes van Venus

Venus Extra Smooth Swirl met de meest geavanceerde scheermestechnologie. Met vijf van de dunste en meest geavanceerde mesjes van Venus, is Venus Swirl ontworpen voor een perfecte scheerbeurt.

Vochtstrip voor een ongelooflijk gladde scheerbeurt

De Venus Extra Smooth Swirl vochtstrip wordt geactiveerd wanneer deze nat is, voor moeiteloos scheren en de beste scheerbeurt van Venus.

FlexiBall-technologie past zich aan jouw lichaamsvorm aan

De FlexiBall-technologie van het Venus Extra Smooth Swirl scheermesje volgt de rondingen in moeilijk bereikbare zones beter* zoals bij de knieën en enkels, voor een moeiteloze en perfecte scheerbeurt.

* vs. Extra Smooth