Maybelline color sensational lipstick 255 mauve diamonds

MA4141
Bestel
  • Beschrijving
Maybelline Color Sensational lipstick is verkrijgbaar in 24 schitterende kleuren. De kleuren zijn onderverdeeld in 4 kleurfamilies, die samen een rijk palet vormen.

Met de kleurfamilies Reds, Pinks, Plums en Nudes kan iedere vrouw haar kleurrrijke alter-ego vinden! Color Sensational lipstick bevat verzorgend honing-extract en vitamine E voor gehydrateerde en zachte lippen.

Dankzij het unieke Color Control System wordt de kleur in een flexibele laag als het ware op de lippen verzegeld en zal deze niet uitlopen in de fijne lijntjes rond de mond. De formule bevat zuivere pigmenten voor de meest intense en sensationele kleuren. Voor een nog intenser en blijvender resultaat combineer je Maybelline Color Sensational lipstick met de Maybelline color Sensational lippotloden.

Maybelline is een make-upmerk met wereldwijde bekendheid, en is beschikbaar in 129 landen. Het cosmeticabedrijf wordt dagelijks gebruikt door miljoenen vrouwen over de hele wereld. Door technologisch geavanceerde formules te combineren met trendzettende expertise en ‘New York City glamour’, bouwt het merk verder aan hun missie om iedere vrouw toegang te verlenen tot innoverende, betaalbare en moeiteloze cosmetica.